EKSKLUZIVNO ZA SD: Vuk Mob OTVORENO o Kiji Kockar - napraviše vezu, brak, skoro i decu! A poznanstvo sa Slobom...

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Avg.2018, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSKLUZIVNO ZA SD: Vuk Mob OTVORENO o Kiji Kockar - napraviše vezu, brak, skoro i decu! A poznanstvo sa Slobom...

U centru pažnje zbog pobednice Zadruge.

U eksluzivnom razgovoru za "Srbiju Danas" , reper Vuk Mob otkriva sve o sve o svom trenutnom životu. On se trenutno posvetio karijere i promociji novih pesama, a publiku će obradovati i sa novim projektima.

Ipak, on je bio raspoložen da sa nama podeli sve o odnosu sa Kijom Kockar i konačno reši enigmu njihovog odnosa.

- Mi smo se samo družili, a novinari su od toga napravili vezu, brak, skoro i decu, ali u principu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to je samo drugarstvo koje su novine malo karikirale. Generalno između mene i nje nema apsolutno ništa, od toga što se priča - kaže Vuk za "Srbiju Danas".

U medijima se pisalo i o njegovoj navodnoj svađi sa Slobom Radanovićem. Na pitanje novinara da li uopšte i poznaje Radanovića i da li su se nekada čuli, Mob odgovara:

- Nisam se čuo sa njim. Samo znam da dečko dobro peva, da ima dobar vokal i to je to - zaključio je Mob i stavio tačku na sve medijske priče.

Slomili su mu nogu u Parovima: ĆUTAO JE 8 MESECI i sada progovorio o POSLEDICAMA I OPORAVKU!

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.