EKSKLUZIVNO ZA SD! Slobin odgovor na DIREKTNU PROZIVKU Moba o MAGARCIMA i K*URVANJU: Mislim da je to imaginarni prijatelj, Vuku nisam ništa rekao!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2018, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSKLUZIVNO ZA SD! Slobin odgovor na DIREKTNU PROZIVKU Moba o MAGARCIMA i K*URVANJU: "Mislim da je to imaginarni prijatelj, Vuku nisam ništa rekao!"

Nepotrebne prozivke.

U medijima se već dugo spekuliše kako su pevač Vuk Mob i pobednica rijalitija "Zadruga" Kristina Kija Kockar uplivali u ljubavnu romansu po završetku šoua u Šimanovcima. Oni su negirali tu vezu, a posebno Mob koji je nekoliko puta isticao da nema ništa među njima.

Zato je Vuk nedevno isprozivao Radanovića na Instagram storiju, poručivši mu da je on za Kiju "uradio više u poslednjih deset dana nego on u deset meseci besramnog kurvanja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na nacionalnoj televiziji".

Gang Bebo 🎒🅱️ Hvala na poklonu 🎁 @brobos1

A post shared by Vuk Mob (@iamvukmob) on May 14, 2018 at 8:36am PDT

Sve to je rekao kao odgovor na Slobine navodne reči o Vuku ("da je spala s konja na magarca") koje je za jedan nedeljnik, kako piše, preneo njegov drug koji je želeo da ostane anoniman.

Pozvali smo zato Slobu ne bismo li i od njega čuli komentar pošto mu je Vuk direktno poslao prozivku na Instagramu - "da sedi, ćuti i da se pokrije ušima!" On isprva nije želeo da komentariše ništa, ali je potom otkrio da je reč o nesporazumu jer Vuk komentariše o njemu na osnovu reči koje, kako kaže, on nikada nije ni izrekao.

- Nisam ništa komentarisao za Vuka, niti sam video poruku dotičnog! A ni ne zanima me! Aktere priče nisam spominjao, tako da vas molim da ne stavljate te reči kao moje - započeo je priču Sloba za portal "SrbijaDanas.com" i dodaje da nikada nije izrekao sporne reči o Vuku Mobu:

- Stalno spominju nekog druga, a nikad neće da kažu koji je to drug. Mislim da je u pitanju imaginarni prijatelj - ironično je zaključio Radanović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.