EKSKLUZIVNO ZA SD - Sani iz BOLNICE otkrio ŠTA MU SE DEŠAVA Nije mi svejedno, NADAM SE DA ĆU BITI OKEJ

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2020, 18:37

EKSKLUZIVNO ZA SD - Sani iz BOLNICE otkrio ŠTA MU SE DEŠAVA "Nije mi svejedno, NADAM SE DA ĆU BITI OKEJ"

Za SD!

U medijima je odjeknula vest o osnivačima grupe Trik FX Nataliji i Saniju Ibraimov kada je Natalija postavila uznemirujući stori na svom Instagram profilu na kojem se nalazi Sani koji prima infuziju.

Mi smo kontaktirali densera koji nam je rekao šta se događa i kroz šta prolazi u bolnici.

- Iskreno, nije mi dobro! Nadam se da ću biti okej. Natalija je kod kuće, a ja sam ovde u bolnici i ležim. Čekam rezultate testa na Koronavirus i mnogo sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nervozan, jedva čekam da stignu. Prvenstveno mi je dijagnostikovana upala pluća, a zbog pandemija i stanja sa virusom, odmah su me testirali i na Covid-19 i sad čekam, jer je to jedan od simptoma. Prvo je krenula temperatura, a onda kad sam došao na pregled, ustanovili su mi upalu pluća - otkrio je Sani specijalno za naš portal "Srbija Danas".

Pre samo dve nedelje, Natalija i Sani su dali opširan intervju o Anabeli Atijas, Gagiju Đoganiju, Luni, ali i ostalim zadrugarima i Sani kaže da je tada sve bilo u redu i nije imao nikakvih poteškoća i simptoma.

Video intervju sa Sanijem i Natalijom pogledajte u klipu ispod teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.