EKSKLUZIVNO U PAPARAZZO LOVU: Prvi snimci Ace Lukasa sa NOVOM DEVOJKOM!

Izvor: Svet, 30.Jan.2018, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSKLUZIVNO U PAPARAZZO LOVU: Prvi snimci Ace Lukasa sa NOVOM DEVOJKOM!

Ove srede, u novom izdanju emisije “Paparazzo Lov”, gledaoci će imati priliku da vide nove snimke poznatih u situacijama koje su želeli da sakriju od javnosti.
Razvod Sonje Vuksanović i Ace Lukasa podigao je mnogo prašine prošle godine, a spekulacijama ko je koga prevario nije bilo kraja. Nedugo nakon što je potvrdio da se razvodi, Aca je objavio da je u vezi sa izvesnom Branislavom, da bi ubrzo i raskinuo ovu kratku romansu.


Međutim, ove srede gledaoci >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << će u “Paparazzo Lovu” imati priliku da vide prve Acine snimke sa novom devojkom, za koju se za sada jedino zna da je Plejboj zečica.

Ekipa emisije “Paparazzo Lov” uhvatila je i trudnu Anu Ivanović sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom, dok su se provodili u Beogradu.

Da se Ana Sević i Darko Lazić definitivno razvode, dokaz su i snimci na kojima pevačica ide kod advokata, a koje ćete gledaoci videti već u sredu.

Emisija “Paparazzo Lov” donosi i snimke Ane Nikolić nakon što je smršala, ali i Jadranke Barjaktarović u bikiniju.

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije “Paparazzo Lov”, u sredu 31. januara u 21:00h samo na TV Pink!

Svetsvet, promo

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

EKSKLUZIVNO U PAPARACO LOVU: Prvi snimci Ace Lukasa sa NOVOM DEVOJKOM! (VIDEO)

Izvor: Press, 31.Jan.2018, 11:01

Folk pevač je nakon razvoda od Sonje Vuksanović uplovio u novu romansu. . Ove srede, u novom izdanju emisije "Paparaco Lov", gledaoci će imati priliku da vide nove snimke poznatih u situacijama koje su želeli da...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.