EKSKLUZIVNO! OTKRIVENO: Jelena je NOVA DEVOJKA Slobe Radanovića?! Isplivala prepiska! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2019, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSKLUZIVNO! OTKRIVENO: Jelena je NOVA DEVOJKA Slobe Radanovića?! Isplivala prepiska! (FOTO)

Pokušali su da se sakriju...

Pevač Slobodan Radanović je pre neko veče izašao u pozorište, a kako prenose mediji, došao je ruku pod ruku sa jednom brinetom.

S obzirom na to da su ih paparaci opkolili, devojka je brže bolje pobegla od kamera, ali joj to ipak nije bilo dovoljno. Na internetu je procurila prepiska, koja je potekla sa jednog od Slobinih nastupa, a koja ukazuje na to, da je upravo ona, njegova nova devojka.

- Ja kad izaberem, odmah pređem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tri nivoa - napisala je izvesna Jelena, kao komentar na Slobin nastup.

- Tako je Jejo - odgovorio joj je njihov zajednički prijatelj.

Iako Jelena ima Instagram profil koji je zaključan i bez ijedne slike, uspeli smo da na društvenoj mreži Fejsbuk pronađemo njenu sestru. Na sestrinom profilu se nalaze zajedničke slike i zaista bi se reklo da je devojka koja je to veče bila sa Slobodanom u pozorištu, stvarno pomenuta Jelena.

Izvor potrala Srbija Danas, koji je želeo da ostane anoniman, tvrdi da je, navodno, zaista reč o novoj Slobinoj devojci, koja, kao i pevač, želi da sakrije ovu vezu od javnosti.

Pogledajte kako je izgledala ta prepiska:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.