EKSKLUZIVNO NIJE VREDNA RASPADA PORODICE Stefan Karić NIKAD ISKRENIJI! Evo ŠTA ga je dočekalo NAPOLJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2020, 21:07

EKSKLUZIVNO "NIJE VREDNA RASPADA PORODICE" Stefan Karić NIKAD ISKRENIJI! Evo ŠTA ga je dočekalo NAPOLJU

Specijalno za SD!

Stefan Karić je bio mnogima jedan od glavnih favorita za pobedu, ali iako je stigao do superfinala, on je osvojio 8. mesto na razočaranje mnogih. Dok mnogi komentarišu da je upravo njegova sadašnja devojka Ivana Šopić uticala na njegov plasman, on kaže da nije očekivao da će dogurati toliko daleko, te je prezadovoljan plasmanom, a da definitivno nije očekivao ono što ga je sačekalo napolju.

On je specijalno za naš portal "Srbija Danas" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << otkrio kako ni u snu nije mogao da zamisli da će imatu ovoliku podršku, koje je postao svestan tek sada kada je napustio Imaginarijum. On otkriva da ne zna gde mu je glava od poziva i poruka, pa se dotakao i Korone, ali i medijske pažnje koju nije očekivao u ovolikoj količini.

A post shared by Stefan Karic (@karic_stefan) on Sep 5, 2019 at 6:10am PDT

- Ma ja nikako nisam očekivao ovoliku pažnju, ovo nije normalno, haos. Glava mi je ogromna, ne znam kud ću pre, sa svih strana me zovu, prijatelji, porodica, ako mi veruješ kod majke sam samo uleteo i izleteo, baš sam u haosu - počeo je Stefan.

On je onda prokomentarisao Ivu Grgurić koja je nedavno rekla da joj se on svideo zbog njegovog karaktera, koji je izgubio.

- Pusti me te priče, ne interesuje me ništa vezano za nju, baš me ne zanima devojka, neka priča šta hoće - rekao je on, a onda smo se dotakli priče o njegovom tati Osmanu i njihovom sukobu mišljenja kada je u pitanju izbor Stefanovih devojaka.

- On se uglavnom ne slaže sa mojim izborom, bilo je tu par situacija, ali ovaj put mi je rekao da neće da se meša i da mu je bitno samo da budem srećan - rekao je Karić, koji je nakon toga otkrio specijalno za naš portal "Srbija Danas" kakvi su mu planovi sa sadašnjom devojkom Ivanom Šopić.

- Samo lagano, ne žurimo nigde, planiramo sve polako, sad nas je uhvatio i ovaj haos sa Koronom i mora da se uspori, ali da,  sada je sve u redu i planiramo zajednički život - priča Karić.

Nakon toga, Stefan se osvrnuo na situaciju svojih cimera iz Bele kuće Maje Marinković i Marka Janjuševića, te je rekao da tako nešto može svakome da se desi, ali da smatra da Maja nije vredna raspada porodice.

- Nikad ne reci nikad, može svakom da se desi, nikad ne znaš, ako bi se meni ikad desilo uradio bih to sa nekom koja vredi, ali on je upropastio porodicu zbog Maje, a ja ne mislim da je ona vredna toga - zaključio je Stefan.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.