EKSKLUZIVNO! MILJANA KULIĆ SE UDAJE U SEPTEMBRU - Bebica i ona u nikad većoj ljubavi! Otkrila i da li rade na bebi

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2023, 07:15

EKSKLUZIVNO! MILJANA KULIĆ SE UDAJE U SEPTEMBRU - Bebica i ona u nikad većoj ljubavi! Otkrila i da li rade na bebi

Svake srede u 20 časova, emisija "Između dve vatre".

U novom izdanju emisije "Između dve vatre", autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbija Danas u njenom stanu u Beogradu ugostila nas je Miljana Kulić.

Miljana je otvoreno govorila o sukobu njene majke Marije Kulić sa produkcijom kada su se javno "prepucavali" na Instagramu, pa je iznela detalje Marijine diskvalifikacije i zašto je uopšte do >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nje i došlo, budući da to nije bio Marijin izbor, kako Miljana kaže.

Pored toga, Miljana je govorila o svojoj ljubavi sa Nenadom Macanovićem Bebicom, pa nam ekskluzivno otkrila da planiraju venčanje u septembru.

- Bićete obavešteni blagovremeno, ai planiramo u septembru. - rekla nam je Miljana, pa otkrila da li rade na bebi, budući da zbog njene operacije i komplikacija nakon intervencije, ona nije smela da ostane u drugom stanju iz zdravstvenih razloga.

Između ostalog, Miljana je govorila i o planovima u budućnosti, pa izričito naglasila da je definitivno završila sa rijaliti karijerom.

Završila sam sa Zadrugom i rijaliti karijerom, planiram biznis da otvorim u Nišu i da obezbedim Željka, za to ću iskoristiti novac, koji je na sigurnom kod moje majke i potrošiće se na pravi način - rekla je ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

OVO JE ISTINA O POKUŠAJU SAMOUBISTVA Zvezdanove majke, Slavke Slavnić: "Ona nije psihički bolesnik!"

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2023

Svake srede u 20 časova, emisija "Između dve vatre"...U emisiji "Između dve vatre", autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbija Danas gostovala je bivša rijaliti učesnica Jovana Novakov Šmizla...Budući da je Anu Ćurčić ispratila u Zadrugu, Jovana nam je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.