EKSKLUZIVNO - DRAŽEN OŠTRO POSLE DISKVALIFIKACIJE: Produkcija ga IZBACILA zbog Gagija!? Pre Zadruge Đoganiju davao ovo

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Sep.2019, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSKLUZIVNO - DRAŽEN OŠTRO POSLE DISKVALIFIKACIJE: Produkcija ga IZBACILA zbog Gagija!? Pre Zadruge Đoganiju davao ovo

Oni su krivi za sve.

Bivši zadrugar Dražen Bakić udario je pesnicom novinara Marka Đedovića, a onda i bacio staklenu flašu u njegovom pravcu, čime je zaslužio zatvorsku kaznu, a potom i izbacivanje iz Bele Kuće.

Produkcija mu je prvobitno dodela kaznu u vidu oduzimanja mesečnog honorara, međutim, odluka je naprasno promenjena i umesto da se iz zatvora vrati u Belu kuću, Dražena su poslali kući.

Mi smo kontaktirali Dražena nakon tog i upitali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ga da li je znao pre odlaska u zatvor da će biti izbačen.

- Nisam znao. Rečeno mi je da će mi biti oduzet mesečni honorar, ali su mi po izlasku iz zatvora na kapiji saopštili da sam izbačen. Ja nisam hteo da se raspravljam potpisao sam i izašao - rekao je Dražen za Srbiju Danas.

Bivši zadrugar smatra da je produkcija tu odluku donela zato što je za njih bolje da novinar ostane unutra.

- O Marku nemam šta više da pričam, on je pi*kica, žena, videli ste sve u video-prilogu. Produkcija je verovatno birala između mene i njega i odlučila da izbaci mene, a ostavi njega.

Dražen dodaje i to da je Gagi Đogani uticao na odluku produkcije.

Naime, Gagi je, navodno, ogovarao njega u Šiša baru, zajedno sa Veskom Đukićem i Markom Đedovićem.

- On, kome sam pre "Zadruge" pomagao, davao mu za gorivo i koji se meni poveravao, ogovarao druge...sada o meni priča ružno. O Saniju je govorio "Šta onaj ciganin ulazi"... Ja sam prema njemu bio fer, a on prema meni nije - kaže Dražen i nastavlja:

- Produkcija je imala u vidu da će mi po izlasku iz zatvora oni biti na tapetu, pa je rešila da je bolje da izbace mene.

Kako je došlo do sukoba možete pogledati u video-prilogu:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PRETI MU DISKVALIFIKACIJA?! Zadrugar udario NOVINARA USRED PROGRAMA! Kazna je SUROVA! (VIDEO)

Izvor: Scandal.rs, 27.Sep.2019

Novi incident je zabeležen u Zadruzi. Sinoć u toku pitanja gledalaca, kompozitor Dražen Bakić je po leđima udario novinara Marka Đedovića. Vladimir Tomović i Rade Lazić su reagovali i sklonili su Dražena, koji je tako nervozan čak i bacio čašu na zemlju, ali na sreću niko nije povređen....

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.