EKSKLUZIVNA ISPOVEST Miljane Kulić: Sve o tužbi protiv Bebice, svađi sa Marinkovićem i starateljstvu nad malim Željkom

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Avg.2023, 19:31

EKSKLUZIVNA ISPOVEST Miljane Kulić: Sve o tužbi protiv Bebice, svađi sa Marinkovićem i starateljstvu nad malim Željkom

Bez zadrške, progovorila je o svim aktuelnostima koje se tiču njenog života!

Jedno od najzvučnijih imena rijaliti istorije Miljana Kulić, ovih dana je u samom centru medijskih zbivanja, što zbog uvek aktuelnih pitanja oko njenog ljubavnog života na relaciji sa Nenadom Macanovićem Bebicom, tako i zbog odnosa sa njena dva bivša momka - Lazarom Čolićem Zolom i Ivanom Marinkovićem. Takođe izrazito aktuelna tema jeste i pitanje starateljstva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nad njenim sinom, malenim Željkom Kulićem, a pojavljivali su se natpisi u medijima kako je pokrenut postupak u cilju oduzimanja istog od porodice Kulić i dodeljivanja ocu mališana.

No, kako bismo stali na kraj svim spekulacijama i odgonetnuli sve intrige, portal SrbijaDanas je u okviru novog izdanja emisije "Na vezi sa Ivanom" ugostila ni manje ni više, do upravo Miljanu Kulić koja je u ekskluzivnom razgovoru odlučila da otkrije pravu istinu na sve pomenute teme.

Na pitanje o svemu što Nenad Macanović Bebica izgovara i izjavljuje u medijima prethodnih dana, imala je spreman odgovor.

- Što se tiče osobe koju ste imenovali, nemam više nikakav komentar. Već 5-6 dana želi medijsku pažnju, a ja neću da mu omogućim da dobije rat. Sve ide preko suda i tako će i ostati. Ukoliko uđem u rijaliti, advokatica će sve raditi. Što se tiče duga koji se pominje, ja zaista nemam nikakav komentar. Ne želim da ga komentarišem. Ne interesuju me ni ostale persone - rekla je Miljana na pitanje o Bebici, uz osvrt na Slađu Lazić koja je navodno uplovila u vezu sa Macanovićem, pa je prokomentarisala "pretnje" upućene Poršelini, ali i da li je u kontaktu sa Zolom.

- To nije istina, ja se sa rijaliti učesnicima ne čujem, ne zanimaju me. Van rijalitija sam jedino sa Milicom Kemez u kontaktu. O ostalima govorim samo kada sam u rijalitiju, pa ako uđem, a 99% neću. Sa Zolom nisam u kontaktu, ali smo se čuli poslednji put u emisiji "Narod pita" kada se uključio. Imali smo jedan poziv pre toga, i bilo mi je krivo što je javno rekao da ne želi nikakav kontakt sa mnom - bio je to samo deo razgovora sa Miljanom Kulić.

Takođe se osvrnula i na goruću temu, a koja se tiče svađe sa Ivanom Marinkovićem i starateljstva nad njihovim sinom Željkom Kulićem, o čemu detaljnije, kao i na sve ostale teme iz života Miljane Kulić, možete saznati u video zapisu u nastavku teksta - emisiji "Na vezi sa Ivanom".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.