EKSKLUZIVNA FOTOGRAFIJA! Džoni Dep sav KRVAV, otkrio - gasila je pikavce na mom licu, gađala me flašom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2019, 08:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSKLUZIVNA FOTOGRAFIJA! Džoni Dep sav KRVAV, otkrio - gasila je pikavce na mom licu, gađala me flašom!

Prljav veš posle razvoda.

Holivudski glumac Džoni Dep tvrdi da je bivša supruga Amber Herd na njegovom licu gasila pikavce i da ga je gađala bocom votke i pri tom mu ozledila prst, prenosi Daily mail.

Do obračuna je, prema glumčevim rečima, došlo 2015. godine za vreme njihovog boravka u Australiji. Depove najnovije tvrdnje deo su njegove tužbe protiv britanskog tabloida The Sun.

“Danas smo na sudu odgovorili na ‘cut and paste’ odbranu Amber >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Herd i njenih lažnih tvrdnji o zlostavljanju. Džoni Dep bio je jedina žrtva u tom odnosu”, izjavio je glumčev advokat Adam Voldman i dodao da imaju još dokaza koji potvrđuju da je Dep bio zlostavljan. “Ali, Amber Herd i dalje čuvaju leđa lažni huškači poput lista The Sun. Brine li #metoo pokret i za muške žrtve?”, rekao je Waldman.

Glumičin advokat odbacio je sve optužbe.

“Ova tvrdnja je apsurdna, uvredljiva i netačna”, odgovorio je. “Ova fotografija ne dokazuje ništa, osim da Dep očajnički pokušava da skrene pažnju sa činjenice da je on taj koji je vršio fizičko i psihičko nasilje nad Amber”, piše u izjavi.

VRELA KIJA KOCKAR SNIMLJENA NA PLAŽI! Grudi kipe iz mini-kupaćeg, gaćice ističu oblu g*zu! Uh! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.