Izvor: Scandal.rs, 19.Dec.2019, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EDOVOJ ŽENI POZLILO KAD JE VIDELA NJEGOVU VRELU SCENU S DRAGANOM?! Zilha to nije mogla da podnese!

Oženjeni Novopazarac Edis Fetić skrenuo je pažnju na sebe ulaskom u treću sezonu rijaliti programa “Zadruga”, gde je ušao kako bi se borio za ljubav svoje ljubavnice Dragane Mitar. Iako se neko vreme držao po strani kada je Dragana pala u zagrljaj Vladimira Tomovića, kojem je malo koja devojka odolela, Fetić je na žurki u The post EDOVOJ ŽENI POZLILO KAD JE VIDELA NJEGOVU VRELU SCENU S DRAGANOM?! Zilha to nije mogla da podnese! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dragana ipak popustila! Šapuće i mazi se sa Tortom u krevetu

Izvor: Svet, 19.Dec.2019

Dragana Mitar odustala je od Vladimira Tomovića i uvukla se u krevet Edisu Fetiću.. Njih dvoje su šaputali ispod jorgana, a malo ko je čuo šta su pričali. Međutim, jedan deo razgovora jasno se čuje.. “Je l’ se nisam ugojila?”, pitala je Dragana.. “I takvu bih te…”, prošaputao je...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.