EDIS SNIMLJEN KAKO SE MOLI ALAHU: Žestoka svađa izbila zbog toga - na čijoj ste vi strani? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2019, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EDIS SNIMLJEN KAKO SE MOLI ALAHU: Žestoka svađa izbila zbog toga - na čijoj ste vi strani? (FOTO)

Ozbiljna rasprava.

Posle ulaska Edisa Fetića u "Zadrugu" situacija se malo razmrdala, što i nije čudno - on je ušao s namerom da bude u vezi sa Draganom Mitar, pa je napravljen ljubavni trougao između Edisa, Dragane i Vladimira Tomovića, što je uvek dobro za rijaliti.

Dragana Mitar se trenutno dvoumi da li da uđe u vezi sa Edisom ili Vladimirom, mada sa obojicom razmenjuje nežnosti.

Danas se društvenim mrežama proširila fotografija na kojoj se vidi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Edis koji klanja namaz, to jest, moli se Alahu. Sama molitva nije sporna, ali mnogima jeste čovek koji se moli.

- Klanja namaz čovek koji je zbog druge žene ostavio decu, ženu i ušao u rijaliti da se blamira za sve pare! Pa, stvarno mi je muka od ovih lažnih vernika. Rade svakakve gluposti, pa se ispovedaju bogu i sve im je kao oprošteno. Klanjaju, krste se, a duša ogrezla u grehove - napisala je jedna komentatorka.

Objava je izazvala lavinu komentara, a muslimani koji prate "Zadrugu" mahom su branili Fetićevo pravo da se moli bogu. Neki su podsetili da muslimani imaju pravo na brak sa četiri žene, kao i da je klanjanje 5 namaza dnevno obaveza svakog čoveka islamske veroispovesti, gde god se nalazio. S druge strane, mnogi komentarišu da rijaliti nije mesto za molitvu, i da se Edis ne ponaša u skladu sa svojom verom.

Šta vi mislite?

DARA UHVAĆENA U LAŽI! Državne škole nazvala "SELJAČKIM" - pa pokušala da se izvuče: POSLUŠAJTE SNIMAK (AUDIO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.