EDIS OTKRIO DETALJE ODNOSA SA ZILHOM - Ovo niste znali! A evo kada će objasniti deci sve

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2020, 10:25

EDIS OTKRIO DETALJE ODNOSA SA ZILHOM - Ovo niste znali! A evo kada će objasniti deci sve

Iskreno o svemu.

Bivši zadrugar Edis Fetić poznat je javnosti zbog afere sa Draganom Mitar, sa kojom je varao ženu Zilhu Karišik.

O svemu tome Edo je iskreno progovorio.

- Puno stvari mi zameraju. Iste te stvari sam sebi zameram, ništa specijalno. Ali jednostavno, to sam ja. Mislim da sam jedan od retkih učesnika koji nisu radili nešto samo da bi se svideli nekome - rekao je Edis na početku razgovora pred kamerama emisije "Premijera".

 - >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mi živimo blizu jedno drugog, deca su nekad kod mene, nekad kod nje (Zilhe). Imamo odličnu komunikaciju što se toga tiče. Ja sa svojom decom imam otvoren odnos, ali mislim da nije vreme da sa njima sada o tome razgovaram. Kad kažem da nije vreme, ne mislim za pet godina, nego nekih 10, 15 dana da se ja saberem, pa ću sesti sa njima da razgovaram o svemu - otrio je Fetić.

Iako je rekao da se sa decom viđao, suprugu Zilhu, kako tvrdi, još uvek nije video niti čuo.

- Nismo se videli, a ni čuli. Mislim da za sve te razgovora treba vremena. Ovih nedelju dana sam se posvetio deci, nisam ni pratio šta se piše. Ja bih da pustim malo vreme da prođe. Hoću malo da budem sa decom, a sve to može da sačeka - rekao je on, a zatim objasnio da li bi se pomirio sa suprugom:

- Ne pitam se samo ja. Uopšte ne razmišljam o tome, toliko sam se uželeo dece i trudim se da sa njima provedem vremena - rekao je Fetić.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.