Izvor: Scandal.rs, 21.Jan.2020, 01:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EDIS JE OSTAO BEZ IČEGA! Zilha ZAMRZLA sve račune i podnela papire za RAZVOD!

Edisov prijatelj ispričao je šta se sada dešava sa Zilhom i otkrio šokantne detalje: – Prvih nedelju dana je izgledalo da je u pravu za sve što nam je govorio. Šta se kasnije desilo sa njim to niko od nas ne može da dokuči. To je čovek kojeg niko ne prepoznaje. To što je imao The post EDIS JE OSTAO BEZ IČEGA! Zilha ZAMRZLA sve račune i podnela papire za RAZVOD! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Ove detalje NIKO NIJE ZNAO: FETIĆ MOLIO ŽENU DA MU OPROSTI!

Izvor: Scandal.rs, 21.Jan.2020

Neki su stali na stranu njihove ljubavi, dok su drugi osudili ovakav postupak oženjenog muškarca. Edisov drugar je za jedan srpski portal otkrio nepoznate detalje ovog ljubavnog trougla. Naime, njegov prijatelj je razočaran Fetićevim ponašanjem i ne može da veruje da je to isti onaj čovek sa kojim...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.