E, BEDO! DOBIO JE BATINE? Mensuru Ajdarpašiću FANOVI UPLAĆUJU NOVAC? Proverena informacija!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Apr.2021, 18:50

"E, BEDO!" DOBIO JE BATINE? Mensuru Ajdarpašiću FANOVI UPLAĆUJU NOVAC? "Proverena informacija!"

"Ničija nije do zore gorela!"

Jelena Krunić, bivša rijaliti učesnica "Zadruge", oglasila se na svom Instagram nalogu te napisala "proverenu informaciju" da je Mensur Ajdarpašić u finansijskim problemima, te da ga navodno fanovi izdržavaju.

Mensur je nedavno izbacio svoju pesmu, a Jelena je navela i da je njegov brat, Ardijan Ajdarpašić, navodno dobio batine.

Kako Jelena kaže, dobila je informaciju iz Bara o bivšem zadrugaru i njegovom bratu: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Proverena informacija iz Bara, "dragi" Mensur živi na račun fanova. E, bedo... E, da, kako ti je Ardijan? Čujem da je fine batine skoro dobio... jbg... Ničija nije do zore gorela - napisala je Jelena.

Kontaktirali smo Mensura da nam prokomentariše ove navode Jelene Krunić, kao i navode o njegovom bratu, ali nismo mogli da ga dobijemo.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.