Džukeletina, bio je moj POTRČKO Matora zapenila usred emisije - skočila, urla na sav glas (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2024, 02:19

"Džukeletina, bio je moj POTRČKO" Matora zapenila usred emisije - skočila, urla na sav glas (VIDEO)

Nije uspela da se suzdrži.

Učesnica "Elite", Jovana Tomić Matora stigla je u "Šiša bar" kod voditelja Darka Tanasijevića.

Ona se ovom prilikom osvnula na rat koji vodi protiv Anite Stanojlović i Anđela Rankovića, pa je u jednom trenutku i zapenila.

- Matora, došlo je do velikog sukoba između Anite i tebe? - upitao je Darko.

- Prezasitila sam se njenih laži. Prva je počela da komentariše moju porodicu i naš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odnos. Darko, veruj mi, meni Anđelo nije poroblem, koliki mi je Anita. Ja nemam porblem da kažem da sam sujetna, ali ne na njegov skupocen sat ili izgled. On govori da su moje devojke meni govorile kakav odnos im je bio. Koja devojka je meni mogla da kaže o čemu kakav im je se*sualni život? Sanja mi nije to pričala. Skriva da je iskompleksiran, ali veruj mi da sam ja njemu veliki problem. Ja ne valjam, moj stan nije namešten, al je pr*ao u njemu - rekla je Matora.

- Anđelo je rekao da glumiš žrtvu da ti nedostaje porodica, a da s druge strane se ne setiš da vidiš roditelje - kazala je Matora.

- On je jedna džukeletina. On je bio moj lični potrčko. Dok smo se družili, svuda sam ga vukljala sa sobom. Izvinjavao se mojoj porodici. Išli smo kod mene kući, a on je iskoristio sve, pa sad u svađi govori gluposti. Naravno da mi se pr*a, da kad izađem iz rijalitija željna sam prijatelja, devojaka, svega. Ne mogu da budem 24h sa mojima. Znam ja sve i svašta po njemu, pa to ne ističem - kazala je Matora.

- Anđelo i Anita misle da je namerno provociraš, kako bi on postupila kao nekad i pokazala bes - kazao je Darko.

- Ona ne može da se promeni iz korena, da se razumemo - kazala je Matora.

- Kakav je tvoj odnos sa Žanom? - upitao je Darko.

- On čas priča da me razume, a čas da ne shvata što joj nisam pružila ruku, kad je ušla ovde. Ona zna da ja nisam želela da pružim ruku zbog Anite, jer smo tad bile zajedno. Ako već neće da se izjasni i kaže da li je moja biska osoba, onda mislim da ne treba ni ja da mislim da smo neke drugarce. Neću da brinem o tome da li će me sutra izdati - kazala je Matora.

- Kako komentarišeš Anđelu i Bojanu? - upitao je Darko.

- Nikada nisam rekla ništa u vezi toga što Anđelina porodica ne podržava taj odnos, jer oni imaju pravo da za svoje dete žele nešto drugo. Mislim da Bojana nije ni kriva toliko, koliko i Anđela, jer ona ne pokazuje da joj je teško zbog njenih - kazala je Matora.

- Da li bi volela da budeš najdostojanstvenija osoba u Eliti ili da naslediš Apolona(Anđela)? - upitao je Darko.

- Ništa od toga, biram da budem Matora - kazala je Matora.

Detaljnije pogledajte u videu.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.