Džordž Kluni postao tata blizanaca! Ćerku je nazvao Ela, a sinu dao MOĆNO SRPSKO IME!

Izvor: Telegraf.rs, 06.Jun.2017, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džordž Kluni postao tata blizanaca! Ćerku je nazvao Ela, a sinu dao MOĆNO SRPSKO IME!

Američki glumac Džordž Kluni (56) postao je prvi put otac nakon što je njegova supruga Amal (39) rodila blizance.

Amal je jutros na svet donela blizance, ćerku Elu i sina Aleksandra, a bebe i majka osećaju se zdravo i srećno, navodi britanski "The Sun".

Foto: Tanjug/AP

Podsetimo, Kluni i Amal venčali su se 2014. godine, a iz PR službe bračnog para našalili su se kako su mama i bebe odlično, ali je zato tata na sedativima i oporaviće se za koji dan.

Foto: AP/Tanjug

(Telegraf.rs/The Sun)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džordž i Amal Kluni dobili blizance

Izvor: Beta, 06.Jun.2017

 Džordž i Amal Kluni dobili su jutros blizance, a i majka i deca su "srećni, zdravi i dobro".Devojčica i dečak rodjeni u bolnici u Londonu dobili su imena Ela i Aleksander.U saopštenju porodice se navodi da je "Džordž pod lekovima za smirenje i oporaviće se za par dana".Klunijevi su rodjenje...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.