Džordž Kluni i Amal Alamudin provode medeni mesec na Sejšelima!

Izvor: Svet plus, 05.Okt.2014, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džordž Kluni i Amal Alamudin provode medeni mesec na Sejšelima!

Džordž Kluni i njegova supruga Amal Alamudin nakon glamuroznog venčanja koje su pre dve nedelje imali u Veneciji, otputovali su na medeni mesec na Sejšele.

Džordž Kluni i Amal Alamudin otkrili detalje venčanja, pogledajte snimak! (Video)

Iako se polako u medijima pojavljuju detalji sa njihovog  venčanja, Džordž Kluni i njegova supruga Amal odlučili su da otputuju na Sejšele, gde će nekoliko dana provesti na medenom mesecu.

U mondenom >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << letovalištu bračni par će uživati u luksuznoj vili od 450 kvadrata i privatnom bazenenu koji je sakriven od znatiželjnih pogleda. Jedini pristup otoku Nort, na kojem se nalaze, je helikopterom tako da u potpunosti mogu da se posvete jedno drugom.

Autor: J.B.

Foto: Screenshot YouTube Euronews

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džordž Kluni i Amal Alamudin: Medeni mesec u luksuznom letovalištu skrivenom od očiju javnosti

Izvor: Story, 05.Okt.2014

Nakon velikog slavlja sa prijateljima u Veneciji, novopečeni supružnici uputili su se na svoje prvo bračno putovanje, a željni privatnosti, odlučili su se za luksuznu destinaciju skrivenu od znatiželjnih pogleda..Amal Alamudin i Džordž Kluni, foto: Profimedia..Naime, par je na medeni mesec otputovao...

Nastavak na Story...

Skromni medeni mesec: Gde se nakon venčanja odmaraju Džordž Kluni i Amal Alamudin?

Izvor: Svet, 06.Okt.2014, 13:00

Sveže venčani Džordž Kluni i Amal Alamudin odlučili su da umesto medenog meseca na egzotičnoj i udaljenoj destinaciji nakon venčanja otputuju na mnogo skromniji odmor. . Slavni par, koji se venčao prošlog vikenda na raskošnoj ceremoniji u Veneciji, trenutno se nalazi u Engleskoj, tačnije u...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.