Džidža otkriva ko je njena “pogrešna konekcija” (video)

Izvor: Scandal.rs, 03.Dec.2015, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džidža otkriva ko je njena “pogrešna konekcija” (video)

Pevačica Aleksandra Džidža Stojković i njen kolega Eka Duraković večeras su premijerno predstavili novi duet pod nazivom “Pogrešna konekcija”, prenosi pulsonline.

Intrigantan tekst pesme već je uspeo da privuče pažnju, a u spotu Stojkovićeva izgleda potpuno drugačije u odnosu na izdanja na koja nas je navikla u prethodnom periodu.

Pogledajte spot:

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džidža feat. Eka - Pogrešna konekcija! Premijerno pogledajte novi spot za pesmu! VIDEO

Izvor: Svet plus, 03.Dec.2015

Džiža i Eka konačno su objavili novi spot za pesmu ''Pogrešna konekcija'', o kojoj se priča već duže vreme. Prvi komentari su itekako pozitivni!..Pre samo nekoliko dana, Džidža je viđena u zagrljaju mladog pevača Eke iz Luksemburga. Iako su mnogi pomislili da je u pitanju njen novi dečko,...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.