Džesika Bil u sjajnoj formi samo četiri meseca nakon porođaja (foto)

Izvor: Svet, 16.Avg.2015, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džesika Bil u sjajnoj formi samo četiri meseca nakon porođaja (foto)

Američka glumica Džesika Bil rodila je sina pre samo četiri meseca, a već je uspela da svoje telo vrati u pređašnje stanje i sad opet izgleda sjajno.

Ženu popularnog pevača Džastina Timberlejka fotoreporteri su uhvatili kako izlazi iz teretane u Holivudu. S osmehom od uva do uva, tridesettrogodišnjakinja bila je u odličnoj formi, u helankama i sivoj majici. Džesika obožava ulogu majke. Izvor blizak glumici je za magazin Us Weekly izjavio:

“Oduvek >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je sebe videla kao majku dečaka, tako da je sve funkcioniše besprekorno, a Justin je veoma uzbuđen, ovo je nešto što je odavno želeo.”
Pevačeva majka Lin je emotivnim postom na Fejsbuku objavila rođenje unuka.
“Moj divni sin i njegova prelepa žena su nam podarili najvredniji poklon na svetu. Silas Rendal Timberlejk! Dobio je ime po mom ocu i mom sinu! Život je divan i ne možemo biti srećniji! Bog vas sve blagoslovio i hvala vam na čestitkama!”

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Džesika Bil u sjajnoj formi samo četiri meseca nakon porođaja (foto)

Izvor: Scandal.rs, 16.Avg.2015

Američka glumica Džesika Bil rodila je sina pre samo četiri meseca, a već je uspela da svoje telo vrati u pređašnje stanje i sad opet izgleda sjajno...Ženu popularnog pevača Džastina Timberlejka fotoreporteri su uhvatili kako izlazi iz teretane u Holivudu. S osmehom od uva do uva, tridesettrogodišnjakinja...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.