Izvor: Tracara.com, 14.Maj.2011, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džesika Alba na odmoru u Meksiku

Kao što smo već pisali, atraktivna glumica Džesika Alba čeka svoje drugo dete. Ovih dana popularna holivudska zvezda fotografisana je u poodmakloj trudnoći na plažama Meksika kako uživa sunčajući se i igrajući se sa svojom preslatkom trogodišnjom ćerkom Onor Mari. Džesika je iskoristila kratki odmor u Meksiku kako bi sa malim zakašnjenjem proslavila svoj trideseti [...]

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Džesika Alba na odmoru u Meksiku

Izvor: medio.rs, 15.Maj.2011, 09:07

Kao što smo već pisali, atraktivna glumica Džesika Alba čeka svoje drugo dete. Ovih dana popularna holivudska zvezda fotografisana je u poodmakloj trudnoći na plažama Meksika kako uživa sunčajući se i igrajući se sa svojom preslatkom trogodišnjom ćerkom Onor Mari.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.