Dženifer Garner izabrana za najlepšu ženu na svetu!

Izvor: Svet plus, 26.Apr.2019, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dženifer Garner izabrana za najlepšu ženu na svetu!

Magazin svake godine proglašava najlepšu ženu na svetu! Da li se slažete sa izborom magazina "People"? Holivudska zvezda, Dženifer Garner izabrana je za najlepšu ženu na svetu!

Američki časopis "Pipl" proglasio je holivudsku zvezdu Dženifer Garner (47) najlepšom ženom na svetu. Glumica, koja se našla na novoj naslovnici tog časopisa, rekla je u emisiji "Elen Dedženeris šou" da joj je zbog toga neprijatno:

"Ne mogu da je gledam."- rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << je misleći na naslovnu stranicu magazina.

Magazin "Pipl" svake godine proglašava najlepšu ženu na svetu, a prošle godine je tu "titulu" ponela pevačica Pink. Dženifer Garner je poznata po ulogama u filmovima "Derdevil", "S ljubavlju, Sajmon", "Elektra", "Uhvati me ako možes"...

Glumica je još izjavila:

"U mojoj porodici fizički izgled nikada nije igrao veliku ulogu. Nikada se nisam osećala kao lepotica, takav stav nije bio deo mog života. Ipak, osećala sam se dobro u svom telu, bila zadovoljna sobom, i stvar je zapravo u tome."

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Pipl" proglasio najlepšu ženu na svetu (VIDEO)

Izvor: OkRadio.rs, 26.Apr.2019

Američki časopis "Pipl" proglasio je holivudsku glumicu Dženifer Garner najlepšom ženom na svetu. Dženifer Garner (47), koja se našla na novoj naslovnici tog časopisa, rekla je u emisiji "Elen Dedženeris šou" da joj je zbog toga neprijatno.   "Ne mogu da je gledam", rekla je glumica povodom...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.