Dženifer Aniston zapržila čorbu bivšem dragom: Breda Pita je sustigla karma!

Izvor: Svet, 21.Sep.2016, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dženifer Aniston zapržila čorbu bivšem dragom: Breda Pita je sustigla karma!

 

Vest o razvodu Breda Pita i Anđeline Džoli izazvala je burne reakcije u javnosti. Dok mnogi tuguju zbog kraja ove dvanaestogodinje ljubavi, prema pisanju stranih medija, ima i onih koji likuju.
Naime, kako tabloid “Sun” saznaje, Pitova bivša supruga Dženifer Aniston ne krije zadovoljstvo zbog njihovog rastanka. Pogotovo što je razlog Pitovo neverstvo. Iako je srećno udata za glumca Džastina Teroa, Dženifer ipak nije mogla a da ne prokomentariše ovu vest. Navodno, u razgovoru s bliskim prijateljima je izjavila:
“Sustigla ga je karma”!
Ostatak teksta pročitajte OVDE.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Dženifer Aniston zapržila čorbu bivšem dragom: Breda Pita je sustigla karma!

Izvor: Scandal.rs, 21.Sep.2016

Vest o razvodu Breda Pita i Anđeline Džoli izazvala je burne reakcije u javnosti. Dok mnogi tuguju zbog kraja ove dvanaestogodinje ljubavi, prema pisanju stranih medija, ima i onih koji likuju...Naime, kako tabloid “Sun” saznaje, Pitova bivša supruga Dženifer Aniston ne krije zadovoljstvo zbog...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.