Dženifer Aniston: Mrzim Sandru Bulok

Izvor: Svet plus, 23.Sep.2010, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dženifer Aniston: Mrzim Sandru Bulok

Da zavist ne vlada samo u Srbiji već je to normalna ljudska osobina širom celog sveta, dokaz je nedavno poveravanje poznate holivudske glumice Dženifer Aniston, koja priznaje prijateljici da joj smeta uspeh njene koleginice Sandre Bulok. Nezadovoljna sobom i svojim neuspehom Dženifer jer već neko vreme nije imala filmski hit izjavila je bliskoj prijateljici:

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Dženifer Aniston: Mrzim Sandru Bulok

Izvor: CrveniTepih.com, 23.Sep.2010

Da zavist i ljubomora ne vladaju samo domaćom estradom nego i u Holivudu, govori nova priča iz tamošnjih glumačkih krugova. Izvori bliski glumici Dženifer Aniston tvrde da je mnogo zavidna na koleginicu Sandru Bulok zato što je uspešna i što je nedavno usvojila malog dečaka Luisa. 'Muka mi je...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.