Dženan Lončarević zapalio Budvu svojim nastupom

Izvor: Svet, 17.Jun.2015, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dženan Lončarević zapalio Budvu svojim nastupom

Dženan Lončarević otvorio je prošlog vikenda koncertnu sezonu u Budvanskoj diskoteci “Trokadero” koja je bila ispunjena do poslednjeg mesta, a već se sprema za nastup pred beogradskom publikom ovoga petka.
Dženan je, kako saznajemo, napravio nezaboravnu atmosferu u prepunoj diskoteci u Budvi, a publika je tražila da im po nekoliko puta otpeva njegove poslednje hitove “Kazino” i “Laufer”.

Među najveselijim gostima bio je crnogorski fudbaler  >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Stevan Jovetić koji igra za “Mančester Siti”.

On je bio u društvu svojih drugarica, a sve Dženanovo pesme vrlo rado sluša.

Nakon uspešnog koncerta, pevač je  posetio svoje rodno Prijepolje gde je malo napunio baterije za predstojeći period koji ga očekuje.
Nakon nastupa koji ga očekuje u petak veće, Dženan će 8. jula pevati na splavu “Port”  tj letnja Kasina a onda se vraća u Crnu Goru gde ima zakazane nastupe sa svojim bendom do kraja leta a na jesen se očekuje i njegov novi album….

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Dženan Lončarević zapalio Budvu svojim nastupom

Izvor: Scandal.rs, 17.Jun.2015

Dženan Lončarević otvorio je prošlog vikenda koncertnu sezonu u Budvanskoj diskoteci “Trokadero” koja je bila ispunjena do poslednjeg mesta, a već se sprema za nastup pred beogradskom publikom ovoga petka. Dženan je, kako saznajemo, napravio nezaboravnu atmosferu u prepunoj diskoteci u Budvi,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.