​Dženan Lončarević vodio paralelni život? U Beogradu već 15 godina navodno živi sa drugom ženom (FOTO)

Izvor: Svet plus, 15.Apr.2024, 09:17

​Dženan Lončarević vodio paralelni život? U Beogradu već 15 godina navodno živi sa drugom ženom (FOTO)

U medijima je kao bomba odjeknula vest da se Dženan Lončarević razvodi nakon 25 godina braka od supruge Samire, a kao razlog navodi se druga žena.
Prema pisanjima, Dženan navodno već godinama vodi paralelni život sa drugom ženom u Beogradu.
Foto: YouTube printscreem/Paparazzo lov
Jedan od izvora izjavio je za medije:
"Znam ih, pogotovo nju od kad se rodila. Živela je jedan život koji ja uopšte nisam mogla da shvatim. Čuvala je njegovu mamu, decu, a on peva, dođe kad hoće, radi šta hoće. On je pre par godina uhvaćen sa nekom ženom u Beogradu s kojom živi već 15 godina, bio je taj snimak. On je svoju ženu uspeo da ubedi tada da mu je to saradnica, a Samira...

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

"NISAM MOGLA DA POVERUJEM DA 15 GODINA IMA LJUBAVNICU" Žena Dženana Lončarevića nikad iskrenije o pevaču: "Dolazi je kući, sve je bilo okej"

Izvor: Blic, 15.Apr.2024

Pevač Dženan Lončarević razvodi se od supruge Samire nakon dugogodišnjeg braka, a kako se navodi, poslednjih 15 godina živi sa ljubavnicom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.