Dženan Lončarević premijerno izvodi novu pesmu na splavu Port! VIDEO

Izvor: Svet plus, 23.Avg.2016, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dženan Lončarević premijerno izvodi novu pesmu na splavu Port! VIDEO

Dženan Lončarević je jedan od onih pevača koji nikada nisu gradili karijeru skandalima nego isključivo hitovima i uvek prepunim  klubovima na kojima nastupaju,a tako će biti i ove srede kada nastupa na spavu "Port" posle uspešne letnja turneje u Crnoj gori.

Upravo na ovom nastupu premijerno će Beogradska publika imati priliku da čuje  pesmu, koja je postao pravi letnjem hit Pitam te, za koju je pevač uradio i spot,ali nema sumnje da će se i jačem polu dopasti manekenka >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << koja krasi kadrove ovog videa. "Pitam te" je nešto bržeg ritma i osvaja već na prvo slušanje, a za ovaj nastup vlada veliko interesovanja, jer se zna da kada peva Dženan, provod je zagarantovan.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Dženan Lončarević premijerno peva novu pesmu na splavu “PORT”

Izvor: Telegraf.rs, 23.Avg.2016

Upravo na ovom nastupu premijerno će Beogradska publika imati priliku da čuje  pesmu, koja je postala pravi letnji hit "Pitam te", za koju je pevač uradio i spot, ali nema sumnje da će se i jačem polu dopasti manekenka koja krasi kadrove ovog videa..."Pitam te" je nešto bržeg ritma i osvaja...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.