Dženan Lončarević dva dana za redom napunio najpopularnije klubove u Budvi! FOTO

Izvor: Svet plus, 06.Avg.2015, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dženan Lončarević dva dana za redom napunio najpopularnije klubove u Budvi! FOTO

Preksinoć je bilo vrelo u Budvi! Pevač Dženan Lončarević održao je nastup u diskoteci Top Hill, koja važi za najveću diskoteku u Evropi.

Iako je samo veče pre toga nastupao u Budvi to nije smetalo da Top Hill diskoteka bude ispunjena do posljednjeg mesta. Pred publiku, Dženan Lončarević,  pojavio se jedan sat posle ponoći i nastup započeo pesmom "Cvete Beli", a zatim su se redjali stari i novi hitovi.

Atmosferu je sa svojim bendom doveo do usijanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << i priredio spektakularno veče, a publika je u glas tražila da više puta odpeva pesmu "Laufer". Dženan je bio prezadovoljan:''Divno veče u Top Hillu i hvala svima koji su dve noči za redom došli da me slušaju i učinili da mi srce bude puno''.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.