Džeki Čen: Brus Li mi se izvinjavao! (VIDEO)

Izvor: Poznati.info, 16.Jun.2013, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džeki Čen: Brus Li mi se izvinjavao! (VIDEO)

Glumac Džeki Čen ispričao je šta je njegova “Najbolja priča ikada”, tačnije prepričao je događaj sa snimanja filma u kome je “glumio” sa Brus Lijem.

Brus Li bije Džeki Čena

On kaže kako je kao mladi glumac bio jedan od brojnih statista koje je Brus “pokosio” tokom jedne od borilačkih scena.

- Stajao sam kameri okrenut leđima, a Brus Li me je nenamerno zaista udario nekom šipkom po glavi. Ja sam ostao da ležim, a Brus je i dalje >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << stajao nepomičan dok režiser nije viknuo “Rez”. Tada je Brus skočio do mene da mi se izvini, a ja sam se folirao da me boli, iako mi nije bilo ništa – ispričao je Džeki i dodao da ga je kasnije čuveni majstor borilačkih veština ceo dan pozdravljao i razgovarao sa njim zbog ovog incidenta, a to će Čen pamtiti kao svoju najbolju priču ikada.

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.