Džejms Mekavoj i Danijel Redklif u novom Frankeštajnu! VIDEO

Izvor: Svet plus, 21.Avg.2015, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džejms Mekavoj i Danijel Redklif u novom Frankeštajnu! VIDEO

Prvi film o Frankeštajnu i čudovištu koje je stvorio snimljen je davne 1910. godine. Neke od filmskih adaptacija inspirisanih Frankenštajnom – donele su nove legendarne likove, kao što je Frankeštajnov pomoćnik Igor Štraus, koji se nije pojavio u romanu Meri Šeli.

Reditelj Pol Mekgigan, u novoj filmskoj adaptaciji kultnog romana „Viktor Frankeštajn”, ulogu kontraverznog naučnika je dodelio Džejmsu Mekavoju, a njegovog nadarenog pomoćnika Danijelu Redklifu. Na >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << repertoar domaćih bioskopa ostvarenje „Viktor Frankeštajn” stiže 31. decembra, a po prvi put priča će biti ispričana iz Igorovog ugla. Radikalni naučnik Viktor Frankenštajn (Mekavoj) i njegov jednako izuzetan štićenik Igor Štrausman (Redklif) dele plemenitu viziju – žele da njihov zajednički naučni rad donese dobrobit čovečanstvu. Međutim, u eksperimentima Viktor ide predaleko, a njegova opsesija doneće zastrašujuće posledice. Samo Igor može da vrati svog prijatelja sa ivice ludila i spasi ga od njegove monstruozne tvorevine.

Do sada je snimljeno preko 48 filmova o Frankenštajnu, a Moviepilot navodi 4 razloga zašto će baš ovaj verovatno biti najbolji:

1. Režirao ga je Pol Mekgigan

Ako nije dovoljno reći Dobitna kombinacija (Lucky Number Slevin), onda će vam serija Šerlok sigurno biti najbolji argument.

2. Priča u filmu se razlikuje od priče u knjizi

U filmu upoznajemo veliki broj novih likova i s obzirom da se film bazira na toksičnom odnosu između Viktora i Igora, to je kao da posmatramo priču iz potpuno novog ugla.

3. Meks Lendis je napisao scenario

Poznat je po scenariju koji je napisao za film Hronika (Chronicle), a režirao je i spot za pesmu One last time, svetski poznat hit pevačice Ariane Grande.

 4. Sjajna glumačka ekipa

U dinamičnoj i uzbudljivoj ekranizaciji legendarne priče, pojavljuju se pored Džejmsa Mekavoja i Danijela Redklifa, Endru Skot, Mark Gatis, Kalum Tarner i prelepa Džesika Brovn Findlej.

Dok se novi film „Viktor Frankeštajn” ne pojavi na repertoaru domaćih bioskopa, uživajte u prvom trejleru:

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.