Džejms Franko: Nisam, majke mi!

Izvor: Prva.rs, 28.Mar.2014, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džejms Franko: "Nisam, majke mi!"

Džejms Franko je taman pomislio da će da reklamira svoje nove pesme (pošto je i pesnik), ali intervju za „LA Magazin“ krenuo je, naravno, sasvim drugim tokom. Škakljivim. Naime, novinara je više zanimao ljubavni spisak gospođice Lohan nego ljubavne pesme gospodina Franka, te ga je podsetio da je nekoliko pesama napisao baš o Lindzi.
Na pitanje da li su „subjekti“ njegovih pesama ikada komentarisali njegove radove, Franko je odgovorio: "Ne, nisam o njima napisao ništa loše. >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << I Lindzi je o meni ispričala laži u svojoj listi. Ono što sam ja rekao mnogo je manje od onoga što je ona rekla", bio je jasan glumac.
Kako kaže, Lindzi mu je bila na dohvat ruke (!), ali ju je glumac svesno otkačio. „Morao sam da renoviram kuću u Los Anđelesu i za to vreme sam se smestio u obližnji hotel u kom je Lindzi živela već nekoliko godina. Ne bih pravio baš veliku famu oko toga. Ona mi je samo prijatelj. Uostalom, postajem sve stariji i želim dugu i stabilnu vezu“,  kaže on.
Podsetimo, američki novinari dočepali su se spiska ljubavnika glumice Lindzi Lohan, na kojoj su impresivna imena Holivuda.
Sada je kraljica na potezu

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Džejms Franko priznaje: Lindzi Lohan laže, nisam spavao sa njom!

Izvor: Svet plus, 28.Mar.2014

Glumac Džejms Franko se požalio da iako se našao na listi bivših ljubavnika Lindzi Lohan, vest nije istinita, i njegov ime nikako ne bi trebalo da bude na toj listi. Po njegovim rečima on i Lindzi su samo prijatelji i ništa više.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.