Džejmi Oliver stiže u Srbiju!

Izvor: Prva.rs, 14.Sep.2014, 08:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džejmi Oliver stiže u Srbiju!

Magazin "Džejmi" neće se sastojati samo od recepata poznatog kuvara, već će da obiluje i kolumnama, putopisima, savetima kako se bolje snalaziti u kuhinji, istraživanjima, upoznavanjima sa specifičnostima različitih podneblja u njihovoj ishrani... i sve to ilustrovano fotografijama visokog kvaliteta.
"Navikli smo na tradicionalne recepte, a ovo će biti sasvim nešto novo na našem tržištu", rekla je urednica magazina Ženja Aćimović i dodala da će se u njemu naći >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << i različite dogodovštine.

Posetioci Mikser Hausa probali su i jela po receptima Džejmija Olivera, ali i od kuvara koji su ih spremali čuju sve o specifičnostima njegovog načina spremanja hrane.

Takođe, najavljeno je da se očekuje i dolazak poznatog kulinara u Srbiju, koji je već probao srpsku rakiju i putem interneta pozdravio građane naše zemlje.

Prvi broj magazina biće u prodaji od prvog oktobra, a izlaziće dvomesečno. Štampaće se na recikliranom papiru i u potpunosti će pratiti dizajn i standarde koje je taj časopis postavio. 

Džejmi Oliver je poznat širom sveta po svojim gastro-emisijama, knjigama i lancu restorana, a od pre četiri godine izdaje i "Džejmi" magazin koji danas pored britanskog ima i 12 licencnih izdanja širom planete. 
Izvor: tanjug
 

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.