Džastin Biber objavio provokativnu fotografiju, fanovi oduševljeni! FOTO 18+

Izvor: Svet plus, 28.Maj.2016, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džastin Biber objavio provokativnu fotografiju, fanovi oduševljeni! FOTO 18+

Popularni mladi pevač Džastin Biber objavio je veoma provokativnu fotografiju, a njegovi fanovi su potpuno oduševljeni zbog toga!

Svetska zvezda Džastin Biber poznat je po tome da slika puno selfija, ali ovaj koji je nedavno objavio je izazvao pravo ludilo među njegovim fanovima, popularno zvano "beliberima". On je pozirao u svom garderoberu, samo u donjem vešu, a to je bilo dovoljno da izazove salvu pohvala na društvenim mrežama. Inače, glasine kruže da se mladi >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << pevač zaljubio i to u glumicu Nikol Pelc,. a viđeni su zajedno u jednom restoranu, gde je bilo jako primetno da uživaju u društvu jedno drugog.

A sada da se vratimo na fotku. Kako se vama čini?

#mycalvins

A photo posted by Justin Bieber (@justinbieber) on May 27, 2016 at 7:59pm PDT

 

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Šta se dešava sa njim? Biber ne prestaje da provocira na Instagramu

Izvor: Blic, 29.Maj.2016, 11:25

Pop zvezda Džastin Biber još jednom je uspeo da šokira fanove i pratioce na Instagramu, nakon što je objavio fotografiju na kojoj pozira samo u donjem vešu...Fotografija, na kojoj se Biber drži za polni organ, za samo nekoliko sati sakupila je dva miliona lajkova i više od 200 hiljada komentara...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.