Džansu Dere: Neću da budem samohrana MAJKA!

Izvor: Prva.rs, 02.Jan.2018, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džansu Dere: Neću da budem samohrana "MAJKA"!

Tokom oporavka od operacije skočnog zgloba, Džansu je među pristiglim scenarijima pronašla, kako otkriva, savršenu priču kojoj nije odolela.
– Poznato je da nikada ne odajem previše informacija o poslu i privatnom životu, ali istina je da za nekoliko dana već počinjem sa snimanjem nove serije – kratko je prokomentarisala junakinja legendarnog “Ezela".
Uprkos glumičinim nastojanjima da u javnost ne procure podaci o njenom sledećem angažmanu, mediji su veoma brzo saznali >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << da je reč o melodrami koja se ovog puta neće emitovati na televiziji. Obožavaoci popularne glumice pratiće seriju svoje miljenice putem internet- platforme, što postaje vodeći trend u svetu.
– Glumom se ne bavim radi slave, a to sam i dokazala poslednjih godina. Nove uloge biram pažljivo, i uvek samo kada one u meni izazovu neku posebnu emociju. Nemam potrebu za eksponiranjem jer se smatram, pre svega, umetnicom – ističe lepa glumica, dodajući da je njen ljubavni život samo njena stvar.
Onima koji se zanimaju za njeno emotivno stanje, Džansu poručuje da je i dalje bez jače polovine.
– Tako je već godinama, i nisam nesrećna. Ništa ne volim da radim na silu. Ni da glumim, ni da volim. Uopšte se ne opterećujem time hoću li ponovo doživeti ljubav. Naučila sam da volim sebe i da poštujem stečenu slobodu.
S obzirom na to da je 14. oktobra proslavila 37. rođendan, Džansu se u intervjuima sve češće susreće s pitanjima da li planira da se ostvari u ulozi roditelja i da li bi bila samohrana majka, ukoliko ne bude pronašla muškarca svog života.
– Smatram da je za dete najidealnije da odrasta u porodici. Ukoliko neko izabere da bude samohrani roditelj i prihvati sve teškoće koje ta uloga donosi, onda to istinski želi. Taj čin je divan, ali takvu odgovornost nikada ne bih poželela sebi. Volela bih da moje dete ima oca – iskrena je Dereova.
Izvor: Story
 

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.