Džad Lou kaže da je srećan čovek. Ali ne zbog para, filmova i slave, već...

Izvor: Prva.rs, 28.Jan.2015, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džad Lou kaže da je srećan čovek. Ali ne zbog para, filmova i slave, već...

Da li ste znali da će za svega mesec dana Džad Lou (42) po peti put postati otac. Petoro dece, od tri žene, a sve su sada bivše!
Džadova sada već bivša devojka Ketrin Harding trebalo bi da se porodi za mesec dana i na svet donese devojčicu. Nije da je, sada već bivši par, javno govorio o polu deteta jer su medije od samog starta zamolili za poštovanje privatnosti, već je buduća mama to otkrila fotografijama sa "Baby shower" žurke.
Torta koju je naručila bila je u roze >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << nijansama, sa roze papučicama za bebu na vrhu na kojima piše "Devojčica je".
On je u jednom od svojih intervjua koji je skoro dao za Njujork post rekao:
"Četvoro dece, još jedno na putu. Ja sam baš srećan čovek ovih dana".
I ima razloga za sreću. Petoro dece, mašala! Pravo bogatsvo!
Džad ima troje dece sa bivšom ženom, glumicom Sejdi Frost i očuh je njenom prvom sinu. Jedno dete ima sa modelom Samantom Burk.
Ketrin i Džad uplovili su u ljubavnu romansu početkom godine. Iako su raskinuli vezu, on je u potpunosti uz nju i bebu i rekao je da će uvek biti.
Pročitajte i: 
Kralj boksa feat. kraljica popa: Tajson i Madona u duetu

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.