Dvonokta princeza: RiRi se sredila u fotošopu, ali promakla joj je bizarna greška

Izvor: Prva.rs, 10.Avg.2017, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvonokta princeza: RiRi se sredila u fotošopu, ali promakla joj je bizarna greška

S obzirom na to da nikad nije imala dva nokta na palcu, obožavaoci tvrde da se očito neuspešno poigrala fotošopom: “Zašto njen palac ima dva nokta?” napisao je jedan, dok je drugi takođe bio zbunjen: “Jesam li ja jedini koji vidi dva nokta na njenom palcu?”

Afera „nokat" usledila je nakon drame koju je izazvao Rijanin bivši dečko Kris Braun svojim komentarom ispod fotki sa Barbadosa. 
Braun je uz Rijaninu fotku stavio emotikon koji bulji, ali vrlo brzo fanovi >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << slavne pevačice obrušili su se na njega.
"Nestani odavde, demone", "Makni se", "Ostavi je na miru", samo su neki od komentara upućeni Broaunu čija uslovna kazna za premlaćivanje Rijane edavno istekla.
Izvor: Tračara, Index.hr
 

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.