Dve ubijene devojčice su bile drugarice sestričine srpskog glumca: Došao je u dva navrata na mesto masakra

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2023, 17:35

Dve ubijene devojčice su bile drugarice sestričine srpskog glumca: Došao je u dva navrata na mesto masakra

Poslednji pozdrav nedužnima...

Srbiju je juče zadesila tragedija, kada je u Osnovnu školu "Vladislav Ribnikar" dečak K.K. (13) ubio devet i ranio sedam ljudi.

Ispred škole se juče, malo nakon incidenta, ali i danas, pojavio i glumac Marko Janketić, koji je na pozive medija odbio da da izjavu zbog čega se tu našao.

Ipak, kako se saznaje, Markova sestričina je bila dobra drugarica sa dve devojčice koje su stradale, zbog čega je Janketić i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bio na mestu masakra, piše "Republika".

Glumica i Markova majka, Svjetlana Knežević, putem Fejsbuk profila oglasila se potresnim rečima i oprostila od nastradalih devojčica, koje su se družile sa njenom unukom.

- Crni grad, crni jučerašnji dan u njemu, crno jutrošnje buđenje jer znaš da nije bilo košmara i da je sve crna istina. Ljudi su jutros tihi, teško je nazvati dobro jutro, nikad više ništa neće biti isto. Unuka je preko noći odrasla, sa A. je drugovala od vrtića i neće više biti poziva: "Bako, mogu li i A. dovesti na ručak". B. neće doći na svoje mesto u klupi pored nje. Svi smo u neprebolu sa porodicama nastradalih, anđeli ih čuvali kad mi to nismo uspeli - napisala je neutešna glumica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.