Dve decenije mlađa Macina supruga mami oblinama! (foto)

Izvor: Svet, 18.Feb.2017, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve decenije mlađa Macina supruga mami oblinama! (foto)

,
Glumac Dragan Marinković Maca oženio se pre godinu dana po treći put. Njegova dve decenije mlađa izabranica Jovana, po zanimanju frizerka, uspela je da za samo nekoliko meseci navede glumca i komičara da opet stane pred matičara, iako se nakon razvoda od poslednje žene zarekao da to više nikada neće učiniti, piše pulsonlne.rs.
Jovana očigledno zadovoljna svojim telom svakodnevno objavljuje seksi fotografije, a kako izgleda pogledajte u nastavku.

 
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << />
A post shared by jovana.marinkoviceva (@jovana.marinkoviceva) on Dec 26, 2016 at 4:58pm PST



A post shared by jovana.marinkoviceva (@jovana.marinkoviceva) on Dec 6, 2016 at 4:39pm PST

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ONA JE TAKO SEKSI Ovo je treća supruga Dragana Marinkovića Mace, zbog koje je opet prgrlio brak

Izvor: Blic, 18.Feb.2017

Voditelj Dragan Marinković Maca u braku je sa Jovanom Milić oko godinu dana. Jovana ne voli da se slika sa Macom u javnosti, ali sve to nadoknađuje fotografijama na društvenim mrežama...Maca je pre braka sa Jovanom rekao da se više nikada neće ženiti, ali jasno je zašto je promenio mišljenje....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.