Dva u jedan: Novo sredstvo kontracepcije garantuje ženama – orgazam!

Izvor: Scandal.rs, 16.Apr.2015, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva u jedan: Novo sredstvo kontracepcije garantuje ženama – orgazam!

Naučnici su konačno stvorili nešto fenomenalno, po sistemu “dva u jedan”. Reč je o proizvodu VA w.o.w, a radi se o kombinaciji kontracepcije i seks igračke.

U osnovi, to je “ženski kondom” koji se stavlja u unutrašnjost vagine i koji ima vibrirajući prsten, kako kondom ne bi predaleko skliznuo. Prema istraživanju, 70 posto žena, starosti između 20 i 40 godina, doživelo je orgazam prilikom prve upotrebe. Njih čak 84 posto doživelo je orgazam iz drugog puta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << a njih 100 posto tokom četvrte upotrebe.

Sama ideja da svaka žena konačno može da doživi orgazam, kad god ona to želi, jeste genijalna, ali proizvod prvo mora da bude i zvanično odobren. Ako sve bude u redu, na evropskom tržištu biće dostupan početkom 2017. godine.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Dva u jedan: Novo sredstvo kontracepcije garantuje ženama – orgazam!

Izvor: Svet, 16.Apr.2015

Naučnici su konačno stvorili nešto fenomenalno, po sistemu “dva u jedan”. Reč je o proizvodu VA w.o.w, a radi se o kombinaciji kontracepcije i seks igračke.. U osnovi, to je “ženski kondom” koji se stavlja u unutrašnjost vagine i koji ima vibrirajući prsten, kako kondom ne bi predaleko...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.