Dužina njegovog srednjeg prsta otkriće ti kakav je u seksu

Izvor: Svet, 21.Jun.2015, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dužina njegovog srednjeg prsta otkriće ti kakav je u seksu

Nivo testosterona utiče na dužinu prstiju kod muškaraca, što ukazuje na njihove karakterne osobine i, pogotovo, seksualnu želju, zaključili su naučnici iz Kanade.
Alfa mužjaci čiji je srednji prst znatno duži od kažiprsta češće će, naime, rizikovati u svim životnim okolnostima i imaju pojačanu želju za seksom jer njima upravlja visok nivo muškog hormona. Zato su takvi muškarci ženama najprivlačniji.
S druge strane, žene koje koje traže sigurnost i “gospodina >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << pouzdanog” treba da gledaju da li mu je kažiprst najduži prst na ruci, iako rizikuju da im sa takvima bude i dosadno.
Žene u istraživanju nisu pokazale nikakve razlike u ponašanju vezane za dužinu prstiju.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.