Izvor: Tracara.com, 07.Jan.2022, 17:54

Duško Tošić udario Jelenu Karleušu, dobio zabranu prilaska pevačici

Bivši fudbaler Duško Tošić dobio je hitnu meru zabrane prilaska i komunicaranja sa pop zvezdom Jelenom Karleušom, nakon što ga je pevačica prijavila za nasilje u porodici. Kako Blic piše, utvrđeno je da je Duško Tošić pljunuo svoju suprugu, a zatim joj zadao udarac otvorenom šakom u predelu lica. Pevačica je od udarca zadobila povredu sa desne strane lica, u vidu posekotine. Ceo događaj navodno su potvrdili i svedoci, tačnije rodbina, koja se u tom trenutku našli u kući bračnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << para. U Policijskoj stanici PS Savski Venac, Tošić je dao iskaz u svojstvu gradjanina, kao i tetka Jelene Karleuše. Podsetimo, to nije prvi put da Jelena prijavljuje supruga. I u maju 2020. u medijima je takođe osvanula vest da je pevačica prijavila supruga za nasilje u porodici. Nadležni organi tada su navodno došli na njihovu adresu, a pevačica im je rekla da već duže vreme trpi nasilje, što je njen suprug negirao. Takođe, Jelena nije imala vidljive znake asilja, a medicinsku pomoć je i tada odbila. The post Duško Tošić udario Jelenu Karleušu, dobio zabranu prilaska pevačici appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Duško Tošić dobio zabranu prilaska Jeleni Karleuši!

Izvor: Svet plus, 07.Jan.2022

Fudbaler Duško Tošić  dobio zabranu prilaska supruzi Jeleni Karleuši u trajanju od 48 sati, zbog prijave za nasilje u porodici...Tužilaštvo je naložilo da policija dostavi detaljan izveštaj, sa svim izjavama, a Jeleni Karleuši je sugerisano da ode na pregled i da se uz izveštaj dostavi i izveštaj...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.