Duško Tošić: Ivan Ivanović me ne zanima

Izvor: Svet plus, 03.Feb.2011, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Duško Tošić: Ivan Ivanović me ne zanima

Duško Tošić izbegao je da odgovori na pitanje novinara da li se nekada video sa Ivanovićem, redovnim posetiocem bdquo;Marakane ldquo;, i da li je tačno da mu je zapretio zbog učestalih uvreda na račun majke njegovih ćerki Atine i Nike, ali je pristao da priča o braku sa zvezdom srpske muzičke scene.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Duško Tošić: Ne zanima me Ivan Ivanović!

Izvor: S media, 03.Feb.2011

Tokom razgovora za „Alo!“ u Zvezdinoj bazi u Antaliji, defanzivac crveno-belih Duško Tošić je izbegao da odgovori i na pitanje da li se nekada video sa Ivanovićem, redovnim posetiocem „Marakane“, i da li je tačno da mu je zapretio zbog učestalih uvreda na račun majke njegovih ćerki Atine...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.