Dušici Jakovljević UNIŠTENA GUMA na autu: Usred noći doživela neprijatnost, ovo su detalji

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024, 11:33

Dušici Jakovljević UNIŠTENA GUMA na autu: Usred noći doživela neprijatnost, ovo su detalji

Hitno se oglasila i otkrila sve.

Jedna od najpoznatijih voditeljki, Dušica Jakovljević doživela je neprijatnost sinoć kada ju je nakon završenih poslovnih obaveza dočekao problem sa automobilom.

Kako je ona navela u svojoj Instagram objavi, Jakovljevićeva je zaboravila da ugasi sva četiri migavca od svog automobila, te je to dovelo do pražnjena akumulatora, zbog čega nije mogla da ga upali.

- Kad odeš da daš intervju, pa ostaviš "sva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << četiri" dva sata - objavila je Dušica na Instagramu, uslikavši svoj automobil, a na istom se tačno vidi da se to desilo jedan minut pre ponoći, te je jasno da voditeljki nije bilo svejedno,a ubrzo se ona oglasila i za medije i otkrila šta se tačno desilo:

- Ispraznio mi se akumulator, taman što sam krenula kući, kod Kalemegdana, na rupu na putu sam isekla gumu - požalila se Dušica za Hype, nakon čega je šarmantna i harizmatična voditeljka bila ispred automobila i čekala pomoć.

Srbija Danas/Hype

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.