Izvor: Scandal.rs, 23.Avg.2018, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dušica otkrila kakvo mišljenje ima o Kiji i Slobi posle svega, pa priznala ko ju je NAJVIŠE RAZOČARAO U ZADRUZI! (VIDEO)

Dušica Jakovljević u emisiji “Rada sam” kod Rade Radenović komentarisala je i učesnike prve sezone rijaliti programa “Zadruga” koji je vodila. Dušica je prvo iznela svoj stav o Milanu Miloševiću. “On je svoje novinarsko iskustvo preneo u Zadruzi. Miki je inteligentan. Sjajni su bili zadrugari… Kija je pokazala visoku inteligenciju. Sloba je fenomenalan. On je The post Dušica otkrila kakvo mišljenje ima o Kiji i Slobi posle svega, pa priznala ko ju je NAJVIŠE RAZOČARAO U ZADRUZI! (VIDEO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

UMRLICA I UŽASNE PRETNJE! Dušica Jakovljević zbog Zadruge živi u STRAHU - PROGONITELJI joj ne daju mira!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Avg.2018

Otkrila šokantne detalje...Sinoć je Dušica Jakovljević gostujući u emisiji kod koleginice Rade Radenović, govorila je i o stvarima koje su stizale na njen račun od antifanova. Tom prilikom ispričala je i šta ju je sačekalo nakon jedne emisije...- Ja ću reći da mi je posle jedne emisije...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.