Dušica Jakovljević ZAREŽALA! Voditeljka pokazala zube, podgreva spekulacije: ONA NIJE HTELA...

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2023, 07:26

Dušica Jakovljević ZAREŽALA! Voditeljka pokazala zube, podgreva spekulacije: "ONA NIJE HTELA..."

Svi se pitaju, na koga se ova poruka odnosila?

Voditeljka rijalitija "Zadruga" Dušica Jakovljević, redovno privlači pažnju javnosti svojom pojavom i atraktivnim izdanjima, a nedavno je nakon operacije grudi odlučila da uradi devijaciju nosa zbog zdravstvenih problema, kao i liposukciju ruku i podbratka.

Sada je pored fizičkih izmena, odlučila da na svoj Instagram profil okači jednu rečenicu koja je dubokoumna. Reklo bi se da na svakom aspektu svog bića >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << radi, jer rad na samom sebi je najvažniji.

- Volim što nije htela ono što je mogla, bila je dovoljno strpljiva da dobije ono što želi - glasio je status Dušice Jakovljević.

Na šta je lepa voditeljka ciljala i kome li su ove reči bile upućene, nije poznato. Sve je na nivou nagađanja, da li je želela nekoga da potkači ili je možda ovo bila ljubavna poruka, vreme će poklazati.

Nove emisije koje se tiču Zadruge nam predstoje, kao i sedma sezona, te je možda upravo to prava prilika da na ovu temu i sama voditeljka progovori.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.