Duplo slavlje u kući: Marko Marković obelodanio POL deteta -  bivši zadrugar poslao emotivnu poruku

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024, 16:57

Duplo slavlje u kući: Marko Marković obelodanio POL deteta - bivši zadrugar poslao emotivnu poruku

Zadrugar javno podelio radosne vesti.

Bivši učesnik rijalitija "Zadruga" i maneken, Marko Marković, nedavno je na svom Instagram nalogu podelio divne vesti. Otkrio je da je supruga njegovog brata u drugom stanju, te da će uskoro postati stric.

Kako su on i njegova izabranica poželeli, nisu hteli da im se otkrije pol bebe, već su pribegli modernim trendovima otkrivanja pola bebe, što je Marković takođe podelio na Instagramu.

Njih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dvoje su uske čaše zabadali u tortu, koja je bila obojena bojom pola deteta koje ona nosi u stomaku - plavom. Svi su skočili od sreće kada su ugledali da će na svet doneti sina, a Marku to veoma znači, s obzirom na to da mu je porodica na prvom mestu, pa samim tim i brat i nova životna uloga.

Podsetimo se, njegov brat je juče obavio i ceremoniju crkvenog venčanja sa svojom izabranicom, a Marko im je javno poželeo mnogo sreće i ljubavi u daljem životu.

- Sve vam sretno i berićetno bilo - napisao je bivši zadrugar na storiju.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Oglasio se Marko Miljković nakon što mu je izgreban automobil: Počiniocima poslao DIREKTNU poruku

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 15:01

Evo kako je reagovao bivši učesnik "Zadruge"...Marko Miljković, bivši učesnik rijalitija "Zadruga", je sa svojim pratiocima na Instagramu putem storija podelio video snimak neprijatnosti koja ga je sačekala jutros kada je sišao u garažu...On je okačio snimak automobila koji je neko izgrebao....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.