Dunja Ilić primorana da se odrekne deteta zbog razlaza sa verenikom!

Izvor: Svet plus, 09.Okt.2023, 20:05

Dunja Ilić primorana da se odrekne deteta zbog razlaza sa verenikom!

Bivša pevačica Dunja Ilić primorana da se odrekne deteta zbog razlaza sa verenikom! Abortiraću ako se ispostavi da sam u drugom stanju, poručuje ona.

U septembru je objavila da se verila, a sada je Dunja u poslednjem storiju priznala da je donela odluku da će pobaciti dete u slučaju da se ispostavi da je trudna.

Juče je saopštila da je veridbu raskinula, a sada se ponovo oglasila zbog brojnih insinuacija i komentara da je trudna.

Dunja Ilić >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << je u poslednjem storiju priznala da je donela odluku da će abortirala dete u slučaju da se ispostavi da je trudna, pa je istakla da će to biti jako bolan i težak momenat za nju, ali da je primorana da tako nešto uradi.

"Ceo dan mi stižu poruke, a šta ako sam trudna? Ne osuđujem nikoga lično, ja sam mogla da se zakunem da nikada ne bih abortirala. No, samo u ovoj situaciji moram reći da ako se utvrdi da sam trudna, biću primorana da abortiram, što mi najteže i pada u ovoj situaciji." - kaže Dunja.

Dunja Ilić je rešila da stavi tačku na svoj ljubavni odnos, a glavni razlog za to navodi prošlost sada već bivšeg verenika i nedovršen odnos sa bivšom ženom.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.