Dunja Ilić pretučena u Sarajevu

Izvor: NaDlanu.com, 17.Apr.2013, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dunja Ilić pretučena u Sarajevu

Pevačica Dunja Ilić je brutalno pretučena u utorak veče u sarajevskom klubu "Jež". Tuča je izbila u klubu, a inicirala dva pijana mladića.

Ilićeva je u klubu bila sa drugaricom koja je voditeljka na jednoj poznatoj bosanskoj televiziji, a koja je po izbijanju tuče pokušala da razdvoji mladiće."S obzirom na to da tuča nije prestajala, Dunja nije mogla samo da stoji sa strane i gleda šta se dešava, pa je pokušala da zaštiti svoju drugaricu, ali je naišla na otpor obezbeđenja. >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << U tuči je zadobila modrice na licu i nagnječenje ruke. Pošto joj je ukazana lekarska pomoć, pevačica je privedena u policiju na informativni razgovor gde joj je kao i ostalim učesnicima tuče urađen nalaz na alkohol i narkotike, koji su bili negativni,” otkrio je izvor.Dunja Ilić nije se javlja na telefon.Podsetimo, pevačica je u oktobru prošle godine prelašla na islam i živi u Sarajevu. Kako je izjavila, veru nije promenila zbog dečka već zato što je tako osetila i sama se opredelila za veru koju želi. U Sarajevo se, između ostalog, preselila jer je želela da se odvoji od roditelja i potpuno osamostali.(Izvor: Kurir )

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BRUTALNO: Dunja Ilić pretučena u Sarajevu

Izvor: Dzungla.org, 17.Apr.2013

Pevačica je pokušala da u klubu Jež zaštiti drugaricu i zadobila je modrice na licu i nagnječenje ruke. Opširnije na Kurir

Nastavak na Dzungla.org...

Dunja Ilić pretučena u Sarajevu

Izvor: Vesti-online.com, 17.Apr.2013

Mlada pevačica Dunja Ilić pretučena je u utorak veče u sarajevskom klubu "Jež"...Tuča je izbila u klubu, a započela su je dvojica pijanih mladića koja su bila pod. Ilićeva je u klubu bila sa drugaricom, voditeljkom na jednoj poznatoj bosanskoj televiziji, a koja je po izbijanju tuče pokušala...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.