Izvor: Svet, 17.Mar.2012, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dunja Ilić kupila sebi – usne!

Krajem devedesetih godina prošlog veka, hit među poznatim facama bili su silikonski implanti, te je većina imala silikon u ustima, u grudima ili  zadnjici. Taman kada je došao trend da se isti vade, pevačica Dunja Ilić odlučila je da i ovaj put bude drugačija, pa je sebe častila novim ustima! Naime, pevačica se na svom [...]

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dunja Ilić častila sebe novim usnama!

Izvor: Svet plus, 17.Mar.2012

Do skoro je bio hit u sprpskom "džet setu " imati silikonske implante! Tako je većina imala silikon u ustima, u grudima ili nbsp; zadnjici. Taman kada su počeli da vade sve te veštačke stvari, pevačica Dunja Ilić odlučila je da i ovaj put bude drugačija, pa je sebe častila novim ustima!

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.