Izvor: Svet, 08.Apr.2011, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dunja Ilić: Razlozi za i protiv veze sa oženjenim muškarcima

Molim vas da mi ne zamerite što sam ponovo uzela nekoliko vikenda pauze. Svakodnevna snimanja, slikanja pred završetak mog novog fenomenalnog albuma uticala su na to da sam morala da malo "usporim", a znam koliko volite da čitate moje kolumne.
No, niste jedini koji su na nekoliko nedelja bili zapostaljeni sa moje strane. Tu se ubrajaju i moji dragi prijatelji, a najbolji pokazatelj koliko sam izgubila korak sa "realnim životom" je susret sa mojom dobrom drugaricom.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Kolumna Dunje Ilić: Veza sa oženjenim muškarcima

Izvor: CrveniTepih.com, 08.Apr.2011

Molim vas da mi ne zamerite što sam ponovo uzela nekoliko vikenda pauze. Svakodnevna snimanja, slikanja pred završetak mog novog fenomenalnog albuma uticala su na to da sam morala da malo “usporim”, a znam koliko volite da čitate moje kolumne. No, niste jedini koji su na nekoliko nedelja bili...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.